Thursday, 13 October 2011

Gevoelens: Lijst van gevoelens

Wetenschappelijk, zijn emoties gedefinieerd als de mentale toestand die spontaan in plaats van stijgt door bewuste inspanning en gaat vaak gepaard met fysiologische veranderingen. Emoties zoals pijn, verdriet, geluk, liefde, jaloezie zijn alle vertegenwoordigers van de synthese van subjectieve ervaring. Neurologisch, emoties zijn aangenaam en onaangenaam mentale toestanden georganiseerd in het limbisch systeem van de hersenen van zoogdieren en zijn zeer onvoorspelbaar. Zij kunnen zichtbaar of voelbaar door het lichaam bewegingen, gebaren en uitdrukkingen en zijn gemakkelijk voelde door andere wezens, omdat de soortgelijke toestanden van geest. Er is een enorme lijst van gevoelens die zijn ontwikkeld door de hersenen van zoogdieren zoals ze kruisen onze gedachten ten minste een keer gedurende het hele leven. Hieronder zijn enkele van deze gevoelens, die niet alleen worden herkend door mensen maar ook dieren.
Verschillende gevoelens Lijst
De natuur heeft gemaakt van de hersenen in een zeer uniek patroon en die geheimen die de wetenschap is nog steeds bezig om zich te ontvouwen is. Als het zenuwstelsel van ieder levend wezen is geweven op verschillende manieren, het is erg moeilijk om te achterhalen welke zenuwcellen verantwoordelijk zijn voor welke soorten van emoties. In de loop der jaren zijn er talloze theorieën proberen te verkondigen de mechanismen van het zenuwstelsel en de perfectie van het netwerk paden aanwezig zijn tussen de voorhersenen en het ruggenmerg. Terwijl de wetenschappers zijn bezig om uit te zoeken hoe en waar komen al die emoties vandaan komen, u een kijkje nemen op een korte lijst van gevoelens hieronder vermeld. Meer op het gevoel van hulpeloosheid.
Gevoelens en emoties Lijst; Aadoredadmiredamusedadventurousaffectionate; aggressiveanxietyaccusedagitatedapprehensive; Bbeautifulbefriendedbelovedblissfulbrilliant; bitterbetrayedbrokenbluebored; Ccalmcapablecarecharmedcheerful; cheapenedcriticizedcompetitivecluelesscowardly; Ddelightfuldeservingdefinitedramaticdiplomatic; disorganizeddisappointeddumbdominateddifficult; Eeasyefficientelegantenergeticexcited; egoisticenviousevilexploitedeccentric; Ffaithfulfriendlyfelicitousfortunatefreedom; fearfulforsakenferociousfrustratedfanatical; Ggentlegladgleefulgracefulglamorous; greedyguiltygriefgrumpygray; Hhappyheroichumblehonoredhopeful; hatredhystericalhelplesshorrifiedhumiliated; Iimaginativeimportantimpressedinnovativeinnocent; ignorantirritatedirrationalindifferentinsulted; Jjovialjuicedjazzedjollyjumpy; jinxedjealousjudgmentaljeopardizedjittery; Kkindknowledgeablekiddedknownkindhearted; gehouden awaykicked aroundknocked outknackeredknotted; Llaughablelifelikeliberatedlovelucky; lethargiclazylonelylet downlost; Mmarvelousmerrymagicalmischievousmellow; manipulatedmaterialisticmiserablemistreatedmisunderstood; Nnaturalnoblenoticedneededneutral; nonexistentnastynegativeneglectednervous; Oobedientoptimisticopportunisticoverwhelmedorderly; obsessiveoffendedoverworkedoutrageousopinionated; Pprettyperfectionisticpleasantpassionateprosperous; paranoidpushed awaypanicpetrifiedproud; Qqualifiedquietquickquashedquiescent; quizzicalquirkyquerulousquaintquixotic; Rradiantravishedrealisticreasonablereassured; revengefulridiculedrageruderowdy; Ssacrificialsanctifiedsatisfiedselflessshy; scaredshockedskepticalsarcasticselfish; Ttalentedthoughtfultalkativethrilledtrusted; terrifiedthreatenedtiredtorturedtrapped; Uunacceptedunappreciatedunburdenedunpleasantunconcerned; unrealuplifteduncomfortableunknownuseless; Vvacantvaguevainvaluedvexed; viciousvictimizedvictoriousviolatedvivid; Wwarmheartedwarnedwastedwaryweak; wildwillfulwishfulworthywounded; Y & Zyearningyellowyouthfulzanyzealous
Zoals hierboven vermeld, elk gevoel en emotie heeft een aantal uitdrukking met betrekking tot het. Als we pijn of verdriet voelen, is er onmiddellijke signalering naar onze hersenen en spontaan tranen stromen. Als we tevreden bent over iets, kun je de glimlach te stoppen wordt zichtbaar? Onze geest speelt spelletjes met ons als we verward en onze uitdrukkingen en ogen zeg het luid, zelfs als we niet verbaal vermelden. Er kunnen verschillende emoties die gezamenlijk kan worden gevoeld binnen een groep. Het is grappig maar soms kan woorden maken twee mensen denken van dezelfde dingen en hebben dezelfde gevoelens op hetzelfde moment. Ik weet zeker dat je het grootste deel van de emoties die in de lijst van de gevoelens van bovengenoemde gevoeld.
Depressie is een zeer slechte emotie of gemoedstoestand als een persoon die lijdt aan kan verschrikkelijke gevolgen ondergaan. De geest blijft denken over de negatieve aspecten van het leven en krijgt bang om al zijn genoegens ervaring. Aan de andere kant, lachen is een emotie die kan beperken of volledig uit te roeien je negativiteit en vullen uw mening. Als uw hersenen controleert uw hele lichaam, kan het ook genezen van een aantal van uw ziekten. Als je psychisch gestoorde gevolg van een aantal spanningen, kunt u heel gemakkelijk uit te halen door het maken van een positieve mind set of denken in een optimistische wijze. Op deze manier emoties en gevoelens spelen zeer belangrijke rol in het leven van een persoon. Liefde, kattenkwaad, humor, spanning, angst, wraak en nog veel meer van de hierboven genoemde emoties draaien om je heen op elk moment van de dag.
Met de hierboven gegeven overzicht van gevoelens, ik ben er zeker van, u in verband met velen van hen. Emoties zijn een zeer persoonlijke aspect van iemands leven en respect voor hen een morele verantwoordelijkheid. Dus de volgende keer dat u wilt te zijn om iemand te kunnen betekenen, denk na over hoe je je zou voelen als je in hun schoenen!

No comments:

Post a Comment